Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Buret...


Horisontens
svårmodsveka linje
lägger sig
till vila
och
vår längtans
lockfågel
virkar vackra melodier
i en linblå
kvällning...
Du vet väl
att dina skärvor
också är
i min iris...
i mitt inre öra
alltid ekot
utav
Dig...


















Fri vers av Domenico VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-18 09:05



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert du målar med dina ord, som en tavla som tonsätts med harmoni, i linblått.
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP