Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar

I mörker vill jag ge ljus över den väg du går.
I solljus vill jag skugga dina ögon så du ser var du står.
I regn vill jag skyla så inga droppar dig når.
Att få vandra med dig, på kinden den rinner, en lyckans tår.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-18 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP