Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vackra medmänniskor

Mina vackra medmänniskor, låt oss dansa till skriken av våra unga, låt oss känna blodet stänka på benen medan vi rör oss taktfullt efter skriken från de otvungna medan vi sliter personligheten ur dem bit för bit.
Alla vi andra har fått gå denna väg, och vi har ju inte tagit skada. Vad skall de med personlighet till i vårt vackra konformistiska samhälle, här finns inget utrymme för enskilda.
Vi har alltid levt i vår vackra grupp, vi tänker, känner, lever t o m äter och skiter som grupp, som en enhet.
Här finns ingen plats för enskilda, bara vackra samhällsdeltagare, grupptillhörigheten är din personlighet, vad mer kan någon begära.
Personlighet måste dö, individualitet måste utrotas, detta kan bara tillåtas hos de rika, de som tillhör grupper där det kan kallas excentrisk.
Gud förbjude att dessa olater skulle komma till det arbetande folket och dessa maktlösa grupper, då kunde ju folk tro att vore något de inte är och hur skulle det se ut, om dessa började tro de hade makt.
Låt oss fira varje skrik som en seger för gruppen, låt oss möta blicken på våra pinade barn med vetskapen att det bara är för deras eget bästa, vi gör det bara för att de skall kunna få en bra framtid, en framtid som liknar vår egna.
Låt oss surfa på smärtornas vågen med vi mänskliggör dessa, snart vackra barn, snart fullgoda gruppmedlemmar och samhällsdeltagare.
Låt oss i hemlighet njuta när dessa självständiga missfoster blir en av oss, när dessa samhällsomstörtade varelser blir vuxna och fullgoda samhällsmedborgare.




Prosa av JanneD VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-18 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP