Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKA BRA JAG LÄGGER AV

Idag fick jag ett e-mail ifrån
Poeter.se:s redaktion, de hade
inte hört av mig på ett halvt år...

Jag vet ju mycket väl att jag alltid
varit osynlig för dem...

Jag borde nog lägga av...

Trots allt skriveri och kommenterande
har jag inget synligt avtryck gjort
allt jag gjort blev med ens
nu ogjort...

Så här känner jag
så har reagerar jag
??????????????????




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-18 10:17



Bookmark and Share


  limerick
??????????????
Mycket märkligt! Du skriver här ofta och dina högst kreativa texter är oftast både mycket intressanta och ofta mycket fyndiga och underhållande. Detta är säkert ett missförstånd!
2018-12-18

  Fulbergarn
Hm , kanske beror det på för stark julglögg!
2018-12-18

  Lars Hedlin
???? Very strange!
2018-12-18

  ULJO
Märkligt. Du som skriver varje dag.
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt