Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broarna av tid

Ett glapp
Ett tomrum
Är vårt liv

Emellan tid
och rum

En stjärna faller
över skyn
Och gör vår tanke
stum

Ett glapp
Ett tomrum
Är vårt liv

Där tanken
vandrar vid

Över broarna
av tid




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-18 10:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar dikt som stimulerar tanke och känsla!
2018-12-18

  DavidM VIP
Rader som bjuder in till eftertanke. Broarna av tid är en fantasieggande strof.
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP