Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösteriket

Kroppar
blir så lätt olycksplatser

brottsplatser

bortkastade ansträngningar
i folkhavens tunga rörelser
runt livets tomma centrum

fåfänglig traktan
efter meningsfull lättnad
och imaginära plattformar
för inbilsk altruism

tills dödens ”såja, såja”
stillar de hastiga ögonrörelserna,
och svetten torkar
över rynkade pannor
i omsorgens flockblomstriga
korridorer

De digitala vårdbesöken ringlar
genom fibernäten
medan miljonprogrammens balkonger
glasas

och orden stockas
i Trösteriket




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-18 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP