Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN DU ALDRIG VAR

 

Framför kistan

stod en man

 

lade kärlekens ros

på kistlocket

 

bugade lätt

handen på hjärtat

 

- vem är han, viskade du

- jag vet inte, viskade jag

 

jag såg dig

i ögonen

 

du läste lögnen

utan att förstå

 

han är mannen

du aldrig var

 

utan hårda ord

svek och slag

 

bara kärlek




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-12-18 17:29



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Stark dikt som växer upp ur förtorkad mark, skakar av sig
och sätter märken på verklighetens
yta. Domen över så mycket: den du aldrig var...
2018-12-20

  M.Eta
Berörande!
2018-12-19

  Rise Little One
Det klingar bara kärlek ... rena kärleken från dina ord.
2018-12-19

  Feliaxel VIP
Berörande skaldat
2018-12-18

  ULJO
Så berörande framfört
2018-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken överskyler allt...mycket fint...
2018-12-18

    ej medlem längre
Fantastiskt bra! <3
2018-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Återigen har du skrivet en dikt som berör!
2018-12-18

  DavidM VIP
Med stor känsla och rader författade med en stämning som berör.
2018-12-18

  Niliboy
Bara kärlek!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP