Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plågande refräng!

Somnar till tonerna av starka förgångna ord

Piskandes kritiska sårande

 

River itu och startar tvivlandet

Frånstötande kroppsspråk göder distans

 

Osäkra mål tonar sakta upp

En förföljande isande känsla

 

Skriker ut förtvivlan inom

En plågande refräng slår

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-12-17




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-18 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Distans och sårande ord får sitt efterspel. Ett farväl till något kan också bli början på något nytt.
2019-01-07

  Magdalena Eriksson VIP
uppgörelser av alla slag
sådant gillar jag
kick dem i röven
me ord ge de sårande människorna en sväng i sin egen trista värld
2019-01-06

  AiA Maria den fria
...” en plågande refräng slår”...smärta befriar
Tack!
2018-12-19

  ResenärGenomLivet VIP
Rader som verkligen känns...hoppas på bättring...
2018-12-18

  ULJO
Berörande
2018-12-18

    ej medlem längre
Smärtsamt och starkt.
2018-12-18

  KattenKin VIP
Jobbig känsla. Bra skrivet.
Hoppas julen kommer med närhet.
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin