Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört som glas





Ibland är livet skört som glas
sprickor uppstår

mitt glas har många lagningar
tycker det är vackert ändå

livskraft och livsglädje
är limmet som får det att hålla ihop




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2018-12-18 12:42



Bookmark and Share


    Linda Hjelm
Limm inte lamm*
2018-12-22

    Linda Hjelm
Tur att lamm finns, annars hade vi varit i återvinningen för längesedan.
Kram
2018-12-22

  Terapipoeten
För tankarna till kintsugi. Där är det ju just lagningarna som är konsten och det vackra. Tänk att limmet kan få vara guld!
2018-12-22

  Lottie Ålhed VIP
Starkt lim med livskraft och glädje Vill väl alla ha I alla fall ja Applåd!
2018-12-21

  Olof Lagerhorn VIP
Ett glas som bjuder på den skönhet
som livserfarenhet oss ger.
2018-12-20

  Eva Helene VIP
Skönhet kan vara just så som du skriver här. Mycket bra.
2018-12-19

    Max Poisé
Finns nog inte ett helt oförstört glas därute hos dem som levt!
2018-12-19

  MALVAA VIP
lager på lager limmas sig ;), ordentligt
2018-12-19

  Gunnel Eriksson VIP
Tack till kärlek och Karlssons klister.
2018-12-19

  Rise Little One
Livskraft och glädje lever i dina vackra tankar.
2018-12-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara metaforer! Ja livskraft och glädje håller "glaset" ihop. Bra!
2018-12-18

  Maria Sundelin VIP
Mosaik är vacker
Kramar
2018-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Jättefin bild på livet...
2018-12-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra metaforer, för livet, med dess sprickor och lagningar.
2018-12-18

  Valter Örn VIP
Javisst måste det finnas positiva krafter som kan limma ihop livets krackeleringar
2018-12-18

  Niliboy
Hurra för all livskraft å glädje!
2018-12-18

    Peter Söderqvist
Glaset med sina inneboende egenskaper är en fin metafor. Snyggt skrivet.
2018-12-18

  Blått Norrsken VIP
Underbart vackert !!!
2018-12-18

  Klara Ord
Mycket uttrycksfull text!
2018-12-18

  Fulbergarn
Än håller limmet!
2018-12-18

  limerick VIP
Kärleksfull och skön poesi!
2018-12-18

  Blomma-Stjärna VIP
vackert och klokt om skört som med tiden blir mänskligt skönt!!!
2018-12-18

  Kungskobran VIP
Kristallen den fina måtte som solen skina.....
Kärlek är det bästa limmet
2018-12-18

  ULJO
Så klokt du skriver. Tänk på att ålderdomen och vishetens rispor gör dig så mycket vackrare.
2018-12-18

  Feliaxel VIP
Ett väldigt effektivt lim
2018-12-18

    ej medlem längre
Dina ord målar upp
en spännande glasmosaik.
2018-12-18

  DavidM VIP
Väl funna metaforer om livet.
2018-12-18

  M.Eta
Något som går sönder som man håller kärt, försöker man bevara idet längsta. Kan ha samma värde även om det är lagat. Bra skrivet.
2018-12-18

  KattenKin VIP
Fin liknelse med limmet, och du har så rätt!
2018-12-18

  Öknens Ros VIP
precis det som behövs för att få ihop det som kallas livet!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP