Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek med så få



Lut utan fisk blir fusk.

Slut utav lut.

Lutande.

Sluta på ett lutande plan.

Ut på ett sluttande plan.

Utesluta det lutande.

Uteslöt ett sluttande.

Uteslut.

Utelust.

Lust eller olust?

Slut pust.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-18 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP