Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genomlysning av fasadens andra våning

 

 

jag närmar mig dig

såpbubbleöga

en portgång in

till  bakgård med

sorteringskärl

hit går du med

rester av det

du förbrukat

även allt

det färdigtänkta

och förkastade

 

från gatan ser jag dig

på nytt

bakom fönstret

leende och hel

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-18 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg