Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att dammsuga trädgården och annat

Jag hatar onda människor. Tänker jag medan jag visslar på en käck glad melodi när jag ska gå ut i lagårn och hänga mej. Ha ha ha ha ha ha ha ha, jag kan inte sluta skratta när jag går omkring i det enorma shoppingcentrat mitt i lördagsrusningen. Sen sätter jag mej på golvet hos HM och mediterar i den harmoni som finns i allas ögon. Jag är krigsmålad som en Sioux-indian. Sen åker jag hem och dammsuger hela trädgården precis när hela gamla familjen och släkt ska komma på middag..., jag låtsas inte om dom, och passar i förbifarten på att slänga in ett par tre sju handgranater genom grannarnas fönster som är på semester, för dom är så snuskigt vidriga.

Jag gillar att lösa dom riktigt svåra matematiska ekvationerna, men jag har ju inget riktigt liv. Nu ska jag dammsuga skorsstenen för sotaren kommer snart, i mitt raffpaffset rosa guld rött glittrigt parfym. Ja tack. Sa han. Kaffe... med dopp.. Ja. Ja. Ja!! Visserligen. Som när jag gapskrattade på pappas begravning, mitt bland alla celebriteterna och runkade av självaste Riksmarskalken till Albinonis Adagio. Jag märkte att han behövde det. Jag är kristen, muslim och buddhist plus min egen religion som är att ha sex i skogen med främlingar av båda könen, det är min religion. En gång blev jag biten av en sån där pittbullvovve mitt i pattarna. Jag tog fram min pistol och avlivade den. Hussen sköt jag i benen. Vad jag saknar Hasse Tellemar. Och Jarl Kulle. Riktiga Män. Stake och Rak Rygg. Jag har låst in tre av grannbarnen i källaren för dom var så rysligt stygga. Dom har suttit där nere hela helgen i kolmörkret, hemska ungar, helt ouppfostrade. Men jag släpper ut dom nu.
Jag hatar onda onda människor. Åhh nu kommer sotaren igen, min bäste älskare och vän. Mitt ljus och min välsignelse.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-18 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP