Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tunga ögon vilar





Tunga ögon har fått vinter
natten väntar i iris.
En mörk sjö.

En blick
en fastfrusen båt,

inte en blinkning
knappt ett andetag
men lämnar
fotspår.

Sömnen har fått en säng
hela himlen
är full
av stjärnor,

när sänglampan släcks
ser man dom tydligare.
När tunga ögon vilar.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-18 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg