Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur led är tiden!

 

tiden rusar iväg

så gör också Poeter.se

här gäller att sig sno

för att tiden hinna fatt

visarna snurrar med fart

Fröken Ur helt ute är

tiden haltar

 

när ska tiden återställas?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-18 16:23



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för ljus på tidsaspekten!

Väljer tiden-ÄR ”I nu”
2018-12-20

  Fulbergarn
Vid ekvatorn är dagen alltid 12 timmar
2018-12-19

  Bodingen VIP
Köp fler klockor så får du mera tid he
2018-12-18

  Kungskobran VIP
Ur led är tiden
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP