Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Grynings morgondag

Rullades från brölloppet,
stal döden din klänning
ögonskuggan var sjuk, redan innan vi blev smittade,

jag saknar dig.

Jag vet, du älskade mig,

jag talade aldrig om,
hur otroligt mycket,
jag älskade,
dig.






Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-18 17:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Berörande ..så vackert formulerat ..
2018-12-23

  Andreas Widell
Like a punch to the gut.
Väldigt berörande
2018-12-18

  Andreas Widell
Like a punch to the gut.
Väldigt berörande
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann