Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad

Du komplimera mitt ego,
vaggade mitt hjärta,
medan du stal min själ.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-12-18 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP