Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro ett! Veta annat!

Präst ser vid kyrkogården tikar
han förstår att de sörjer och kikar
efter husse nu
då sa vaktisen, du...
De vill ha mat! De bjuds när vi fikar...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-18 20:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Var på högst mentalt besök, i ett som kinesiskt kök, där på tallriken ben låg, kanske ett dussin eller ett tjog, ledde till känslor om fisk eller ök.
2018-12-19

  ULJO
Ja även hundar har rätt att sörja. Men inte tillåtet överallt
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt