Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril

Se omkring dig, se en fjäril,
den finns alltid i din närhet,
ibland på din axel,
ibland i din hand,
den är aldrig långt borta.
Denna fjäril kan bli både stor och liten,
den kan prata,
den kan trösta,
den kan älska.
Denna fjäril är mina tankar på dig,
och bär kärlek till dig.....från mig.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-18 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP