Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra start

Hand mot hand, hud mot hud, fingrar som leker tafatt med varandra. Fingertoppar som glider över handen uppför armen med ett fokuserat lugn för att inte explodera i intensitet. Upp över axeln och nacken och sakta förbi halsen...neråt. Med kinden tryckt mot baksidan av ditt huvud suger jag in dina dofter medan handen söker sig närmare bröstet. Stannar precis innan och handen hamnar lekfullt mellan brösten men ett finger rörandes på vardera bröst. Med tungan glidande från nacken ner och utmed din axel känns din smak i min mun, med vibrerande andetag nafsar jag på din yttersta axel. Andra handen glider från din skuldra utmed kroppens sida mot höften och tar ett hårdare grepp om ditt bäcken. Min andning blir snabb och tung samtidigt som handen lämnar brösten för att gå upp mot din hals som du villigt exponerar när du viker bak huvudet med öppen mun för att kunna få den syre din kropp kräver. Med ett fast grepp om din hals drar jag dig mot mig och kropp tätt emot kropp känns det hur det bultar och vibrerar i oss båda. Med handen på ditt bäcken drar jag din rumpa mot min lem och trycket ger en stöt i hela min kropp. Från halsen glider handen upp på ditt ansikte och med mina ögon stängda låter jag fingertopparna känna och utforska alla delar av ansiktet. Med två fingrar lekfullt glidande över dina läppar säras de för att luften ska komma in. Din tunga kommer ut och dansar tillsammans med mina fingrar. En hand hittar in under din tröja och, hand mot hud, smeker den höften in mot magen. Med min mun bredvid ditt öra hör du den hastiga och oregelbundna andningen av renaste lust. Handen börjar, först trevande för att övergå i stabilt, sin vandring upp mot ditt vänstra bröst. Snabbt upptäcker handen och den hårda bröstvårtan varandra för att direkt starta en dans där fingrarna leker runt på vårtgården med oregelbundna utflykter till bröstvårtan och busiga tjuvnyp.




Prosa av JanneD VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-18 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP