Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta linjens ekvationer

Du är mitt Y
Jag kan bli ditt X
I en olöslig ekvation som kan bestå
Om vi inte tillsammans löser ut ett svar

Stolen ligger ner
Roten är nästintill ur
Snavandes per defintion

Vad gör ett B+ - A-
När facit innehåller tryckfel
Och du,
Du,
Ger mig underkänt
I förmågan att känna kärlek




Fri vers av Torkade rosor
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-18 21:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna!
2018-12-19

  Kungskobran VIP
Oändlighetens asymtot
tillsammans med bråk
En ekvation
som ger lösning på din situatiom
2018-12-19

    ej medlem längre
Matematikens är universums språk. Intressant att göra poesi av det.
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor