Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetskamrater

Vi åt lunch varje dag tillsammans
Och jag tror att vi trivdes i varandras sällskap
Det kändes som vi kunde prata om det mesta

I retrospektiv
Är min fundering om vi verkligen kom varandra så nära
Eller om allt vi gjorde
Bara var att fördriva tiden




Fri vers av KNOS
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-18 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS