Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är...

Lik ekens magnifika uppenbarelse på sommarängen
är din kärlek och vishet stor nog
att komplettera månens sken
och skymma solens strålar.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-18 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP