Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blue II




Det snöar snöflingor
och väggarna är sprejade blå.
Hon säger : "det är himlen som speglar sej"
och att den också
speglar sej i hennes ögon.
jag säger till henne: "dom har blivit svarta av natten."
Hon svarar: "dom är stjärnor som har slocknat".
Jag tittar upp mot himlen och ser att den nu blivit svart.
Hon säger att hon drömde om sommaren
att här låg en grönskande äng.
Sen börjar hon att gå, gå längs gatan bort
och där ser jag solen gå upp.
och hon försvinner.






Prosa av Lars Gullberg
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-18 23:31



Bookmark and Share


  Niliboy
Vad säga om dessa små svängningar,
Trevligt å som en hula-hula ring! Bravo!
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg