Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar stannar minnet





Havet dör bort.
Kvar stannar minnet av det.
minnet av båtar. de resande.
Nu flyger dom högt ovanför.
När himlen ej finns kvar,
vad finns då kvar ?
jag står länge och tittar ut
och jag undrar så.
Hur himlen och havet
kunde få oss att
älska varandra så mycket.
Kvar brinner solen
för oss.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-18 23:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en lite ovanlig kärleksfundering, med en central fråga - vad finns då kvar? Tack för en text som gav tankar!
2018-12-29

  Niliboy
Mycket, mycket fint!
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg