Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Växlingarna


Den här tiden.







I mig och runt mig. hela tiden.
stannar aldrig av, utan fortsätter
oavbrutet.

och marken, den rör sig
så sakta
som jag, när jag går vidare
och vidare, och vidare.

in i nästa
soluppgång
bort mot
solnedgång

följer jag, andetag för andetag
i den här tiden varje
rörelse omkring.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-18 23:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
välfångat, Lasse!
2018-12-29

  Nanna X
Snacka om närvaro! Ögonblick fångat ; ) !
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg