Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


Jämlika, du, jag, vi.

Hur vill vi bli bemötta?
Hur bemöter vi andra människor?

Jag tänker att de bästa mötena är
när vi ser på varandra som absoluta jämlikar.

Då lyser det till.
Då händer det något.
Då kan vi verkligen hjälpa varandra.

Tänker jag mitt i natten.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-19 05:39



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Håller med dig fullt ut!
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP