Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rum vars dörr är stängd



Jag har skapat ett rum
Ett rum av tid
Därinne i mitt tidsfönster
Finns bara jag
Mina vandrande fötter
Mitt drömmande sinne
Och en sval temperatur
Som påminner mig om min påtagliga existens och dess själsliga liv.
Där har klockorna stannat
Miljöerna grumlats
I en salig röra
Rummet är
Insvept i bomull
Tyst
Integritetsskyddat
Och bara för mig
Här släpps ingen in
Här tumlas hemligheter
Och livskriser blottläggs
Dörrarna för evigt stängda





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-19 06:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Från tid till annan, kanske jämt, borde alla ha ett sånt tillhåll. Utan integritetszon finns risk för
att individen till slut,
brister.

2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP