Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre

Andas med mig
lugnt och stilla.
Läka såren,
inte göra illa.

Vila hos mig
känn pulsen slå.
Blunda och minns
vilka vi var då.

Så unga, så fulla av drömmar
men vi förlorade
mot tidens strömmar.




Bunden vers av Åstrand
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-12-19 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åstrand