Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så går de runt...

Vår folkvalda stab, just så är
såsom de alltid själva begär
vi ej ska vara
de tycks inget klara
"blitt" Lekare Utan Gränser här...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-19 11:17



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Bra!
Men nu får de julledigt, kanske har de lekt färdigt sen och kan ta sin uppgift på lite större allvar!
2018-12-19

  ULJO
Sandlådan i Stockholm.
2018-12-19

  ULJO
Sandlådan i Stockholm.
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt