Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilse


Omtag



Hösten hötappar andan i sin förvåning
Medan vintern
Istappar sin vilja

Men våren
Tappar ett tag
Men bara ett litet tag

aldrig har någon letat som sommaren







Fri vers av Ninnesdotter
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-19 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter