Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julstjärnorna på playa Puente Romano i Marbella.


From all of me to all of you...

a very

Merry

Christmas!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-19 12:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Fint att dela ”a merry Christmas”
Tack!
2018-12-20

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar också dig, min vän
en underbart fin Julhelg
och
ett Gott Nytt År!
2018-12-19

    ej medlem längre
Detsamma, detsamma!
2018-12-19

  HelenaW
Det blev ett bokmärke när jag skulle skriva tack och God Jul till dig med :)
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP