Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad helg!

Det är kanske någon dag för tidigt
men,
jag önskar alla som läser, gillar
och kommenterar mina alster:

En riktig fridfull helg!








Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-19 13:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag önskar dig detsamma!
2018-12-19

  Öknens Ros VIP
Detsamma! :)
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP