Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julkänsla


Stillhetsrosor

Det finns en särskild plats
där julnatten är som vackrast,
där händer flätar samman
sköra frostblommorsblad
under decembermånen.

Att fläta frostblad
runt slumrande hjärtan.
Snödroppar värmer,
rör vid händers tillit.
Stillhetsrosor på din kind
och en glimt av tillräcklighet.

Vackert anas julmorgonen.

Copyright text och bild/Änglaögon




Fri vers av Änglaögon
Läst 426 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-12-19 14:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så,fint
2021-10-26

  Ronny Berk
Fin helgdags poesi, allt gott till dej !
2018-12-29

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar text och bild!
2018-12-20

  Stisse
Vackert och innerligt. Kommer i julstämning.
2018-12-19

  ULJO
En underbar text du förmedlar. Bokmärke!
2018-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon