Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Les bergers d'Arcadie


Över berg och byar
örnen svävar högt
herden spelar lyckligt på sin lyra
över guldgröna ängar där hökens ungar
lär sig att flyga, så ärofyllda men ännu så blyga.
Runt, runt, Alfeios flod i en ren stilla lycka!




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 203 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-12-19 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu