Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi brukade prata om framtiden som att den var vår, men..

Det kommer att komma en solig dag då någon annan kommer att förstå din storhet. Kort där efter kommer det att gå upp för den personen hur galet kär man kan bli. När du kliver in i rummet kommer alla tusen lyckofjärilar flyga högt. När sommaren går mot höst kommer du att svara ”jag älskar dig också”, till ett par ögon som inte är mina. Samtidigt som den första snön faller kommer ni att bestämma er för att göra två hem till ett. Efter nyår kommer du aldrig mer att vakna upp ensam. Allt kommer att vara precis så rätt som något kan bli, när det är fel.

För någon annanstans på den här jorden kommer jag att leva ett lyckligt liv, i saknad. Men jag kommer att vara tyst och le åt de jag har runt mig. För man får inte sakna någon som faktiskt aldrig var din och man får inte önska att man var någon annanstans när man borde vara nöjd med det man har. Man är galen om man sörjer ett liv som egentligen aldrig existerade. Vi var en dröm och är man vuxen måste man tydligen vakna tillslut. Jag ska, snart. Inte idag, inte imorgon. Men en dag, och jag kan inte hindra mig själv från att hoppas jag att du har hittat tillbaka till mig då, till tjejen som mest av allt i hela livet vill vara det hon aldrig på riktigt varit- Din.




Fri vers av ViktoriaSs
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-19 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ViktoriaSs