Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avrest...



I glödbäddens bleknad
av vådeld svedda tankar
brister i askgrått
otydligt flytande
en kvardröjande lavering
skuggorna från igår
i ett lämnat rum
en avrest doft
av hårsvall
blomning
årtag
och vita
stenar...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-19 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
”Av vådeld svedda tankar.” Tar med mig denna. Tycker om.
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP