Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fri

Jag passar inte in. Jag vill inte passa in. 

Jag vägrar. Jag är stolt, vacker och obeskrivlig... Jag kompromissar inte.
Jag är stark, jag är kärlek och ljus. Jag är den broder du aldrig hade. Jag förstår er inte, ni är obegripliga. Jag vill inte vara som er. Jag kan inte leva som er. Kan inte andas i er atmosfär. Jag befinner mej någon annanstans. Jag är fri.
Jag är vacker, jag är stark och Gud är med mig.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-19 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP