Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vägra julfrossan

Det enda jag vill säga om julen är att den är en totalt gränslös julklappsorgie som gör mig förbannad. Vuxna och mogna människor har vilja och förmåga att sätta en gräns för sina barn och minska julklappsmängden med åtminstone en tredjedel. Lära barnen empati och solidaritet och ge den tredjedelen till de extremt fattiga människorna ute i världen. Styra upp proportionslösheten lite. Dom dör där ute. Att göra någonting i Jesus och Karl-Bertils anda. Jesus, vem är det pappa..?

Fan nu är jag inne i detta med julen igen, jag skulle ju bara helt enkelt ignorera spektaklet.
Nu ska jag vara tyst. Gott Nytt År!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-19 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP