Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är verkligen late night show


Ta min sommar


Det var en natt då fullmånen höll syrenerna vakna
Det var en natt då kroppar under klänningar var nakna
Och där satt jag på en uteservering och drömde mig bort
Det är inte lätt att vara drömmare då sommaren är så kort

Det här är min sommar
Vill du dela min sommar med mig
Jag har en sommar till dig

Jag kände doften av begynnande sommar, berusad av hägg
Jag hade suttit där och stirrat rakt in i en vägg
Och så väcktes jag till liv av tankarna på dig
Och jag kände att jag önskade att du var hos mig

Det här är sommar
En sommar som är min
Det är en sommar som jag vill ge dig

Vad än det var vi har så hade det smugit sig inpå
Och nu hade jag en önskan om att det bara skulle vara vi två
Det fanns plötsligt inga andra
Och du och jag älskling är som gjorda för varandra




Fri vers av PPQ
Läst 821 gånger
Publicerad 2006-06-18 00:59



Bookmark and Share


    S. Johansson
"Ta min sommar"...jaaa tack, vill jag säga då...*S*...du får det att kännas som om det vore den största gåvan till ngn...och det skulle det ju kunna vara...*S*...sånt vet man aldrig...
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ