Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


181219

i skuggornas dal nådde ljuset inte riktigt fram till stigen som slingrade sig fram som en å mellan träden. Och visst hoppetihoppade jag mellan tuvorna och tänkte på fågelskrämmor, plåtmänniskor och på Dorothy, speciellt när jag passerade Dorotea. Men främst tänkte jag på astronauter, när jag vilade och fångades av stjärnorna.




Prosa av ßluie VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-19 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP