Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ropet


Ekar i min själ


Jag hör
ropet

ekar i min själ

Av orden som
aldrig hann sägas

öppnas såret

På vid gavel
strömmar smärtan in

minnen fladdrar förbi

Där var då
här måste vara nu


Jag gick vidare

Ändå är du så nära
närmare än jag har trott..




Helena 2018-12-19




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 249 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-12-19 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland växer minnet fast själen och stannar kvar, nu finns allt både i hjärtat och själen. En mycket utelämnande text.
2019-01-22

  Bodingen VIP
För mig brukar det vara tvärtom, hinner säga för mycket istället, inte bra det heller
2018-12-22

  Domenico VIP
Förflutet och nu...sagt och icke sagt...
Stundtals dyker det upp...utan förvarning...och aktualiseras ännu en gång...
”Där var då
här måste vara nu ”
En fin text jag bokmärker!



2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW