Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du nu?

Det fanns en tid då du var med mig och allt var bra
men det är över nu, nu är det bara jag och minnena kvar
det är som om känslorna styr nu, du vill ju att jag ska må bra

Vart är du nu? Varför försvann du?
Du finns alltid här, här inom mig, men nu känns det tomt
Vart är du nu? Du vakar över mig nu där du är. Jag blickar upp.
Det känns som om du är så nära mig. Jag saknar dig så det gör ont nu.
Så snälla kom tillbaks till mig.
Vart är du nu? Varför försvann du?
Du finns alltid här, här inom mig, men nu känns det tomt.
Vart är du nu?

Så om du ser på mig just nu, kan du se i mina ögon den saknad som jag känner för dig? Vart är du nu? Jag försöker förstå. Varför försvann du har jag gjort något fel? Allt jag behöver är tid när du lämnat mig.

Vart är du nu? Varför försvann du? Varför?
Du finns alltid här. Här inom mig. Men nu känns det tomt.
Vart är du nu? Varför försvann du?




Fri vers av Nattis83
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-06-18 01:17



Bookmark and Share


    Bim
Det är ofta förenat med smärta att fråga sig vart och varför,men ibland oundvikligt,starkt och bra gjort av dig att skriva om sorgen!
2006-06-24

    Bim
Det är ofta förenat med smärta att fråga sig vart och varför,men ibland oundvikligt,starkt och bra gjort av dig att skriva om sorgen!
2006-06-24

    pzb
Får mig onekligen att tänka på låten "Veronica" av Cornelis
2006-06-23

    ej medlem längre
Frågor som man själv kan identifiera sig med och tomheten fångar du på ett vackert sätt
2006-06-18

    ej medlem längre
o...käre vän "var är du nu...?"
Jag önskar att din far
Nu dansar och sjunger med alla änglarna
jag vill tro att han din älskade pappa
är hemma och trygg
på en plats i en annan dimension
som vi kallar himlen..jag vill tro det..
Jag önskar det!! :(
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83