Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en återblick i traumat, 2011, och efter en sömnlös natt så känns allt mycket bättre igen.


För vem är jag rätt?

-Kan du berätta lite mer om din, upplevelse?

-Tror jag utvecklat ett nytt sinne, det känns som jag,
kan känna vibrationer i luften, och översätta till ord.

"-Forskningszoologi."

-Är du säker?

-Ja, det är däri jag alltid vandrat.


"-Vi har nu fått in ny luft,
en klar härlig vinterdag."


-Ingen luftsluss så långt jag kan se.
-Tror du dom kommer hit mer?
-Jag vet inte, dom var så jobbiga..
-Det värden satte in var fruktansvärt.
-Ja, den störningen tar död på allt..försvann sekten?

-Vilken sekt?

-Dom som kopplar ihop hjärnskadade med friska.

(Apparaten är egentligen till för skådespelaren.)

-Tror du de använder den för rollspel i vardagen?

-Ja, jag tror den kan vara i orätta händer.

-Något är riktigt fel, här måste vi se upp..

(De promenerade i den vackra vinternatten.)

-Det här är underbart att lyssna på
knarret av snön under mina boots,
ljuset som får snön att glittra till..och en liten snöflinga.

-Ja, precis på rockslaget.

-Där landade den,

(De två agenterna stannade vid nedslagsplatsen.)

Ingen vet än vad det är som kommit till vår jord.

URiS/Utomjordingarnas rätt i samhället/Siencezoologi.

Våra forskare tar vid.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-20 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP