Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bus(s)flicka - en mardrömsraga

 

Flickan växte under natten

redan hördes glada skratten

blankt var håret, svart som kattens

 

Fast hon inte uppnått året

kunde hon gå raka spåret

språkade så jag blev smårädd

 

Åka bussen skulle flickan 

då behövde hon en bricka

först ett bad och sedan sticka

 

Badkaret bar spår av badsalt

ändå var det rätt så bakhalt

vattnet kändes ljummet halvsvalt

 

Mamma kom med goda råd

om en hopvikningsbar Ford

köp en sån om du får råd!

 

Badet upphällt, sista skvätten

var är flickan? har ni sett en?

badade i toaletten!

 

Jag blev arg och slet upp ungen

för till detta var jag tvungen 

fastän hon var stark som kungen

 

Flickan gjorde präktigt motstånd

skapade ett nyfött brorsbarn

tror dom hade nån slags blodsband




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-20 08:19



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
rimmets mästarinna!
var är boken?

2019-01-06

  Staffan Nilsson
Härligt badkarsrim!
Hellsings ande lever!
2018-12-20

  TrollTörnTrappan VIP
"en hopvikningsbar Ford" borde halva världen få i julklapp ;-) Jissus, vilket ställe att plaska i... I vissa fall får man helt enkelt se till så barnet lyder!! Även om det leder till att ännu ett barn kommer gåendes på spåret...
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X