Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens värsta, bästa skämt?

Barn tomten bad, att få en bror...
Gärna en fullvuxen då, så stor...
Tomten då svarar
han nog detta klarar
bara du skickar upp till mig din: Mor!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-20 09:32



Bookmark and Share


  ULJO
Sicken liten fuling till tomte
2018-12-20

    Sefarge VIP
Huu! Verkligen!Say Mama!
Värren än Disneytomten
Som Meetoo stämplar
Ok!På flickdockors
Mamelucker
Och det på
bästa
sändningstid
;)
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt