Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även stjärnorna ska falla

Vill inte ha åren tillbaka
För allt var inte lätt
Men vill gärna ha några extra
Så livet ska räcka längre
på något sätt
Plötsligt känns tiden så viktig
som den aldrig gjort förut
Vill den ska räcka längre
och aldrig ska ta slut
Men tiden är evig
Det vet vi väl alla
Även om också en stjärna
ska falla
Tänker på allt i stort och smått
Försöker vara lycklig
med det jag fått




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-20 10:00



Bookmark and Share


  Stisse
Känner igen mig i dina tankar. Klokt och tänkvärt.
2018-12-20

  DavidM VIP
Vacker rörelse i alstret som rör vid tiden och vår plats i den.
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP