Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens Akilleshäl

Från en dag till en annan
Skiftar livet så
Från att ha varit sorgset
Till att vilja leva ändå
Därför kan det vara viktigt
att inte bara ge upp
Utan istället hitta
sin egen stödtrupp
Kanske är det ett gäng
poeter
Som bara vill dig väl
Alla av olika skäl
Och var och en av dem
med sin egen Akilleshäl




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-20 10:53



Bookmark and Share


  ULJO
Det gäller att hitta rehabilitering i livets olika skeenden. Skrivzndet är bra. Det hjälper mot mycket.
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP