Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomte som tomte...

Efter ett dygnslångt tomtejobb
kom tomten hem igen på sin bob!
Frun med tomte satt...
- Spelar du mig ett spratt???
- Julstress!! Fått fatt i fel tomtesnobb...









Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-20 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt