Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med stölden



Jag tjuvade!

Så då blev du
till.
Tack vare mig

Och ännu har
Jag ej åkt fast

Så ingen vet
Om

Att jag är din
stolta Förälder

Där du glänser
och mår bra

Och inte är
någon till last
bara vilar ut

I världens största
Kriminella Bank:
HSBC


Med värdetillgångar
som Världens 5:te
största
Nationalekonomi

I ett arv från de
Engelska Opium
baronernas tid


Ingen nu längre vill
kännas vid

Och inte ens USA:s
Finanslagar rår på
att våga komma åt

Det gäller bara
Att komma undan

Till den mäktigaste
Örnens Vingbeskydd

Så behöver man aldrig
någonsin säga förlåt!

Eller betala skuld
För gångna gärningar

Utan bara fortsätta
Spela på med falska
Tärningar!









Prosa av Sefarge VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-20 13:44



Bookmark and Share


  Concordia
Älskar sista versen.
2019-01-04

  gunnnar nylund VIP
Så är det tyvärr...alla är inte lika
inför lagen. En del kan köpa sig fria
med makten, som oftast består av
pengar.
2018-12-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir med klös, om bankernas beteende!
2018-12-20

  KattenKin VIP
Bra att belysa bankernas kriminella bakgrund och syfte, inte alla som har kläm på det här!
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP