Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett julklappsrim.


Något återvunnet

när det nu är så inne
med hållbart och återvunnet
återkallade jag i mitt minne
nånting som nu är återfunnet

nånting återanvändbart läsbart
och nu får jag vara en glädjespridare
när jag själv har läst den klart
och härmed låter den gå vidare...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-20 16:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP

Hållbart, världens mest missbrukade ord.

Jag är Poet i alla väder
gillar bäst (hållbar) Hallands Fläder
att drickas i hållbarhetens ljus
håller i sus och dus

2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP